Baba

Támadják a nyilvános szoptatást népszerűsítő pornósztárt

A nyilvános szoptatás elfogadtatásáért indított kampányt egy amerikai pornószínésznő.

Pedofíliával vádolják a szoptatást népszerűsítő pornósztártA művészi stílusú, fekete-fehér kampányfotón az érzékien sminkelt Madison Young néhány hetes kislányával a mellén pózol. A kampányhoz kapcsolódó rendezvényen a nő nyilvánosan megszoptatta kisbabáját, majd a jelenlévők előadásokat hallgathattak nem csupán a szoptatás, de az egészségtudatos életmód, a szűrővizsgálatok fontossága és a biztonságos szex témájában is.

A kezdeményezés azonban sokaknál kiverte a biztosítékot: a pornószínésznőt azzal vádolják, hogy beteges, amit művel, a pedofíliát népszerűsíti, és a foglalkozása egyébként sem egyeztethető össze az anyasággal. Meglepő módon még felnőttfilmes kollégái közül is többen bírálták megmozdulását.

A magát feministának valló Young – aki a filmezés mellett ír, szexoktatóként dolgozik és saját galériát vezet – az őt ért vádakat felháborítónak és gusztustalannak tartja, és mindenkit biztosított arról, hogy a továbbiakban is változatlanul kiáll azokért az ügyekért, melyeket fontosnak tart.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top