Baba

Facebookon szavaztatják meg gyerekük nevét

Nem tudott dűlőre jutni egy amerikai pár, hogyan nevezze el születendő babáját. Ezért inkább vadidegenekre bízzák a döntést.
Nevezd el a gyerekem!
Nevezd el a gyerekem!

Dave és Lindsey Meske létrehoztak egy oldalt a Facebookon, ahol első körben bárki javasolhatott nevet a kislánynak. A kört aztán leszűkítették négy lehetséges névre, melyekre most szintén akárki szavazhat. Eddig közel 4000 felhasználó akadt, aki úgy érezte, hogy szeretne beleszólni abba, milyen nevet kapjon a baba. A kislány várhatóan januárban jön majd világra.

A négy választható név a McKenna, a Madelyn, az Addilyne és az Emily, melyek közül jelenleg a Madelyn vezet, szorosan a második helyen pedig az Emily áll.

A leendő szülők saját bevallásuk szerint tisztában vannak azzal, hogy meglehetősen személytelen módját választották a névválasztásnak, ugyanakkor úgy vélik, hogy a módszer működőképes lehet mindazok számára, akik hozzájuk hasonlóan képtelenek eldönteni, milyen nevet adjanak születendő gyermeküknek.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top