Baba

Arany hintalovat kapott Beyoncé pár napos kisbabája

Napok óta arról szólnak a hírek, hogy a nemrég világra jött kis pophercegnőt mekkora pompa és fényűzés veszi körül. Az esztelen pénzszórás folytatódott: egy "szerény" arany hintalóval kedveskedtek neki. De minek?

A néhány napos Blue Ivy már most pazar ajándékokkal büszkélkedhet: a pletykák szerint édesapja, Jay-Z nemrég egy 14 millió forint értékű, csilivili luxushintalóval is meglepte. A boldog apuka bizonyára nem tudott ellenállni a különleges játékszernek, mint ahogy a mesebeli hintót mintázó babaágynak és a Swarowski-kristályokkal díszített etetőszéknek sem. Biztos értékelni fogja a pár napos kisbaba:

Ivy Blue legújabb játéka
Blue Ivy legújabb játéka

A popsztár szülők, Beyoncé és Jay-Z a pletykák szerint eddig körülbelül 35 millió forintnak megfelelő összegben költöttek elsőszülött gyermekükre, akit néhány napja vittek haza a kórházból nemrég felújított, New York-i házukba. Persze a hazaszállításnak is megadták a módját: egy minden luxussal és kényelmes fürdőszobával felszerelt kisbusszal utaztak, amelynek extrái több mint 200 millió forintnyi összegbe kerültek.

 
A 3,6 millió forintos luxusetető
A 3,6 millió forintos luxusetető
 
A babaágy közel 5 millióba került
A babaágy közel 5 millióba került

 Fotók: dailymail.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top