Baba

Babafotót varratnak magukra a bevállalós anyukák

Egyre több anya tetováltatja magára gyermeke fotóját, lábnyomát, vagy épp nevének kezdőbetűjét.

Babafotót varratnak magukra a bevállalós anyukák„Egyszer majd elmondhatom nekik, hogy azért csináltattam ezeket, és azért olyan különlegesek, mert ti vagytok számomra a legfontosabbak” – nyilatkozta az amerikai Fox Newsnak egy hatgyermekes édesanya, aki minden gyermeke születése alkalmából egy-egy virágot tetováltat a lábára, benne a gyerek nevének kezdőbetűjével. A tetoválásokra úgy tekint, mint egyBabafotót varratnak magukra a bevállalós anyukák virágoskertre, amivel a gyermekei iránti szeretetét fejezi ki. 

A mama-tetkó egyre felkapottabb trend, különösen az Egyesült Államokban. Az irányzatot olyan hírességek indították el, mint Angelina Jolie, Victoria Beckham, Nicole Richie vagy Jessica Alba, akik mindannyian viselnek valamilyen, gyermekeikkel kapcsolatos tetoválást a testükön. Jolie például örökbe fogadott és saját gyermekei születési helyének földrajzi koordinátáit tetováltatta a bal felkarjára. 

A civil anyukák körében a kezdőbetűk, a babafotó alapján készült tetoválások, valamint a gyermeki kéz- és lábnyomok a legnépszerűbb minták.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top