Baba

Műcsecsemővel vág át mindenkit Beyoncé?

Az énekesnő kislánya gyanúsan sokat nőtt egy hónap alatt...

Beyoncét terhessége alatt folyamatosan azzal vádolták, hogy valójában nem is várandós, csupán kamuhasat visel. Mi tagadás, pocakjának meglehetősen gyanús méret- és alakváltásai valóban kételkedésre adtak okot. Nemkülönben az, hogy szülés után egy hónappal teljesen lapos hassal lépett a nyilvánosság elé. „Ha Beyoncénak csak a hasa ment le, a feneke és a combja pedig nem, az elég furcsa, lokális fogyás ugyanis nincs, én azt mondanám, hogy ha neki valóban ilyen lapos a hasa négy héttel szülés után, akkor nagyon szerencsés, szinte egy genetikai csoda” – nyilatkozta akkor a Nők Lapja Cafénak Rubint Réka.

1 hónapja
1 hónapja

 

Néhány napja
Néhány napja

 

 Képek: Huffington Post / Mirror

 

Victoria Beckham tavaly, Harper Seven születése után divatba hozta a kisbabát mint kiegészítőt. Hozzá hasonlóan pedig Beyoncé is szinte mindenhová magával viszi kislányát, Blue Ivyt. Míg azonban Beckhamné egyszerűen a karjaiban cipeli Harpert és egyáltalán nem takargatja – sőt –, addig Beyoncé mindig gondosan takaróba burkolja vagy a ruhája alá rejti a babáját.

Az amerikai pletykalapok most azzal vádolják, hogy ahogy a hasa, úgy a csecsemő is kamu: nem is Blue Ivyt, hanem egy műanyag babát rejt a „csomag”. A feltételezést azzal igyekeznek igazolni, hogy az egy hónappal ezelőtti képeken jóval kisebb a baba, mint a legfrissebb fotókon – ez idő alatt egy hús-vér gyerek nem nőhetett ennyit, az énekesnő csak egy számmal nagyobbra cserélte a műcsecsemőt.

Bár szerintünk valószínűbb, hogy valaki kínjában már nem tudott mit kitalálni, ezért állt elő a kamubaba-elmélettel, ugyanakkor persze sosem lehet tudni…

Szerintetek igazi a baba?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top