Baba

Barbie is ringbe száll Obamával az elnöki posztért

A világ tán leghíresebb babája, naná, hogy a politikában is kipróbálja magát – mi mással is szeretnének játszani a gyerekek, mint egy kampányoló Barbie-val.

Barbie is ringbe száll Obamával az elnöki posztértA népszerű játékot gyártó Mattel bejelentette, politikus Barbie-t dob piacra abból az alkalomból, hogy az Egyesült Államokban 2012 választási év. A politikus baba a Mattel népszerű, I can be… (Lehetek én…) című szériájának része. A sorozatban szereplő babák különböző foglalkozásokat mutatnak be a gyerekeknek.

A játékgyár szóvivője szerint a hosszú lábú szőke nem egyedül indul kampánykörútra: afroamerikai, ázsiai és latin változatban is elérhető lesz. A politikus baba elővételben péntektől kapható az Egyesült Államokban.

Barbie az úgynevezett B párt vezetőjeként sem mond le kedvenc rózsaszínjéről: a baba tulipánrózsaszín szoknyát visel a hozzáillő kabátkával, amelynek szegélye az amerikai zászló színeiben pompázik. A ruhát nem kisebb név, mint Chris Benz tervezte, a dizájner már Michelle Obama first ladyt is öltöztette már.

A baba tökéletes megjelenését gyöngy fülbevaló, kifogástalan frizura, nyaklánc és rózsaszín cipő teszi teljessé. Barbie első ízben áll meg saját lábán – szó szerint, ugyanis ez az első olyan változata az 53 éves babának, amelyet nem kell a gyerekeknek megtartaniuk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top