Baba

Szavazz az Év Szülészetére!

Ha pozitív élményeket szereztél a szülészeten, háláld meg most a szavazatoddal!

Szavazz az Év Szülészetére!A Babaszoba.hu keresi az Év Szülészetét. Elégedett voltál az orvosok és ápolók munkájával, a szülészeten tapasztalt körülményekkel és a bánásmóddal? Akkor szavazz!

A szavazáshoz vagy regisztrálnod kell a Babaszoba.hu-n a Facebook-fiókod segítségével, vagy pedig fordítva: össze kell kötnöd a már meglévő babaszobás regisztrációdat a Facebook-fiókoddal.

A szavazáson minden állami vagy önkormányzati tulajdonban lévő szülészet részt vehet. Három kategóriában kell értékelned az egyes szülészeteket: szülőszobai ellátás, gyermekágyi és újszülöttellátás, valamint felszereltség és környezet. Az egyes a legrosszabb, az ötös a legjobb értékelés. Érvényes szavazatot csak úgy adhatsz le, ha mindhárom kategóriában értékeled az adott szülészetet. A szavazás hitelessége miatt csak azokat a szavazatokat veszik figyelembe, amelyeket olyan Facebook-regisztrációval erősítettek meg, amelyek tulajdonosainak van legalább egy, 30 napnál régebbi bejegyzésük, like-juk vagy feltöltött fotójuk. 

A szavazás 2012. július 31-ig tart. A díjátadóra szeptemberben kerül majd sor: a győztes szülészet egy évig birtokolhatja majd Az Év Szülészete címet, emellett értékes ajándékokkal is gazdagodik.

Ha szavazni szeretnél, kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top