Baba

Esküvői rémálom: négykézláb vadászni a gyűrűre

A jegygyűrű leesett és nyomtalanul eltűnt. Ennyi elég volt, hogy a megható ceremónia komikumba csapjon át.

Ahogy minden házasulandó pár, úgy a skót Elizabeth Gray és Lewis Aubrey is nyilvánvalóan bízott abban, hogy az esküvőjükön minden hibátlanul zajlik majd, ám nekik ez nem jött össze.

A ceremónia épp, hogy csak elkezdődött, amikor egyszer csak egy fémdarab koccanását visszhangozták a templom falai. Minden szempár a vőlegény öccse és egyben esküvői tanúja felé fordult, akire a menyasszony gyűrűjét bízták. A férfi elvörösödve jelezte, hogy bizony elejtette az ékszert. 

Kínos...

Kínos…

Forrás: dailymail.co.uk 

 

Először a pár, a plébános és a tanú kezdte keresni az elgurult gyűrűt, majd ahogy teltek percek, a násznép mind több tagja kapcsolódott be a keresésbe. Skótszoknyás férfiak mászkáltak négykézláb a templom kövén, még a szőnyegeket is felhajtották, a gyűrű azonban csak nem került elő. Tíz perc hiábavaló keresgélés után végül a menyasszony édesanyja ajánlotta fel a saját jegygyűrűjét, hogy folytatni tudják szertartást.

A ceremónia után a vendégek folytatták a keresést, de mindhiába. A násznép már javában a fogadáson mulatott, amikor a plébános visszatért a templomba és tovább keresgélt. Ekkor vett észre egy rést a padlóban, melyben aztán megpillantotta az oda becsúszott ékszert.

A plébános rögtön a fogadásra vitte a gyűrűt, ahol jelképesen újra összeadta a párt, immár a valódi jegygyűrűvel.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top