Baba

Videó: Gorillával csúszdázik a totyogó – videó

Nehéz eldönteni, hogy a másfél éves kislány játszik a gorillával vagy a gorilla a kislánnyal. Nézd meg, milyen meghitten öleli a hatalmas állat a pici szőkeséget!
forrás: YouTube
forrás: YouTube

A kislány simogatja 150 kilós, hatalmas gorillát, ő pedig szeretetteljesen ölbe kapja, cipeli a kis szőke lányt. Ezt az anyukák számára talán sokkoló videót 22 évvel ezelőtt készítette Damian Aspinall, a kislány édesapja, aki egy gorillák mentésével foglalkozó alapítvány vezetője volt. Akkor vette fel a kislányát, Tansy-t, aki úgy játszik a gorillával, mint más kisgyerek a kutyusával.

Az apuka most tette fel az internetre a valószínűleg sok kérdést felvető videót, azt mondta, korábban nem merte, mert biztos volt benne, hogy kiveri a biztosítékot a gyerekvédő szervezeteknél. A most 23 éves Tansy azt mondta, reméli, hogy ebből a videóból kiderül az emberek számára, hogy a gorillák, nem olyanok, mint King Kong, hanem igenis szerethető, nagylelkű, csodálatos lények.

Nézd meg, hogy csúszdázik a gorilla a kis Tansy-vel!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top