Baba

Rózsaillatot árasztasz az ehető dezodortól

Az egész tested rózsaillatot áraszt, ha elropogtatsz pár illóolajjal készült dezodorcukorkát – állítják.

Rózsaillatú leszel az ehető dezodortólHa egy nagyobb adag fokhagyma után a bőrödből árad az „illata”, akkor miért ne lehetne ugyanezt megpróbálni rózsákkal? Ebből a tapasztalatból indulhattak ki a parfümcukorka készítői, akik megalkották az ehető dezodort, írja a Huffington Post.

Hatórás hatás

A leírás szerint a dezodorcukorka elfogyasztása után egy 66 kilós nő hat órán át illatozik, ami még messze van a hagyományos dezodoroknál emlegetett 24 órás hatástól. Ezalatt a benne található rózsaolaj egyik alkotóeleme, ami ráadásul antioxidáns hatású, fokozatosan párolog a pórusokon keresztül.

Az újításhoz Bulgáriában, a Rózsák völgyében szedik a virágokat, és egy helyi édességgyártónál készítteti egy amerikai cég. Egyelőre Európán belül Spanyolországban és Németországban kapható. Létezik cukormentes változat is, és 1700 forintba kerül. A dezodorunkat biztos nem cserélnénk le rá, de ajándékba elfogadnánk.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top