Baba

Kate Middleton most tényleg babát vár?

Katalin hercegnő babát vár, és decemberben jelentik majd be hivatalosan - már az egyik közeli barátnője szerint, aki persze nem névvel nyilatkozott.

Szinte az egész világ arra vár, hogy bejelentsék: a brit királyi trónörökös pár valóban babát vár. A sajtó izgatottan figyeli Katalin hercegnő minden egyes mozdulatát. Legutóbb azt tűnt fel az éles szemű megfigyelőknek, hogy egy ideje nyilvános eseményen nem iszik alkoholt, vízzel koccint a hercegnő.

Kate Middleton babát vár

 

„Decemberben fogják bejelenteni a nagy hírt” – kottyintotta el Katalin egyik gyerekkori barátnője, Jessica Hay. Állítólag Kate már fel is szedett pár kilót, amit egyértelmű bizonyítéknak tartanak a terhesség mellett.

A barátnő szerint akár fiú lesz, akár lány, nagyon örül majd neki Vilmos és Katalin, és állítólag több gyermeket nem szeretnének. „Nem akarnak idős szülők lenni” – állítja a bennfentes.

A pletykálkodó barátnő korábban már Vilmos és Kate eljegyzését is világgá kürtölte, mielőtt hivatalosan is bejelentették. Ez bejött, szóval kíváncsian várjuk a decembert.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top