Baba

6 tipp, hogy trendi kismama légy

Anya leszel? Gratulálunk! Divat szempontjából örömhír, hogy egyáltalán nincs szükség gyökeres stílusváltozásra, csak mert várandós vagy. Nyugodtan tartsd meg és használd kedvenc színeidet, mintáidat, formáidat. Egyszerűen csak apróbb rafinériákra van szükséged ahhoz, hogy divatod változó testvonaladhoz igazítsd: olvasd el <a href="http://mamasandpapas.hu/" target="_blank">Kató Linda, a Mamas & Papas baba-mama bolt üzletvezető-tulajdonosának</a> tippjeit!

6 tipp, hogy trendi kismama légyŐrizd meg sikkességed!

A terhesség alatt is fontos, hogy igyekezz megtartani csinos megjelenésed, a saját, párod és környezeted örömére. Bátran öltözzünk csinosan munkahelyünkre, vegyünk fel elegáns ruhákat egy fogadásra vagy exkluzív estélyre.

Tipp: Ha szeretnétek a pocakotokat kiemelni, bátran tegyetek fölé egy laza övet, vagy akár kössetek oda egy masnit a hatás érdekében.

Öltözködj rétegesen!

A kismamákat sokszor elkapja a melegség vagy fázás érzete. Erre tökéletes megoldás a réteges öltözködés, hiszen ha meleg van, könnyen levehető egy-egy kényelmes felsőrész, hidegben viszont gyorsan magunkra kaphatjuk azt. Nagyon divatos is így öltözködni, hiszen remekül lehet játszani a különféle színekkel, anyagokkal, ruhadarabokkal.

Tipp: A sál és a poncsó kiváló választás a réteges öltözködéshez, ráadásul ezeket sosem fogod kinőni, megunni.

6 tipp, hogy trendi kismama légyGondolkodj hosszú távon!

Olyan ruhát válassz, amely együtt tud nőni a pocakoddal, és folyamatosan tud igazodni a terhesség változó szakaszaihoz. Ma már van olyan üzlet, ahol próbapocak segíti a választásod, így előre láthatod, hogyan fog állni a kiválasztott ruhadarab, akár a kilencedik hónapban is.

Tipp: Mindenképp gumírozott derekú nadrágokat keress és olyan felsőket, amelyek kényelmesen igazodnak gömbölyödő alakodhoz is.

Fő a kényelem és a praktikusság!

Már van olyan felsőrész, sőt ruha is, amely a várandósság és a szoptatás időszakában is a teljes kényelmet biztosítja. Eme felsőrészek titka, hogy bárhol könnyedén meg tudod szoptatni a babát, nem kell kibújnod belőlük. Van bennük egy titkos nyílás, amin keresztül bármilyen helyzetben a baba egyszerűen hozzájut a táplálékhoz.

Tipp: Válassz puha, pamutból készült, rugalmas anyagú ruhákat!

6 tipp, hogy trendi kismama légyVáltozz alapdarabjaid kombinálásával!

Vannak bizonyos alapdarabok, amelyek minden nő ruhatárának szükséges elemei. Ez a várandósság ideje alatt is igaz. Jó, ha a szekrényedben megtalálható egy fekete nadrág, fehér ing, farmer, kényelmes top, egy jól variálható szoknya és persze egy olyan fekete kisruha, amelyben bármely alkalommal csinosan és kellemesen érezheted magad.

Tipp: Válassz ki pár alapdarabot, amelyeket különféleképpen kombinálhatsz, alkalomnak megfelelően, mindig más stílust teremtve velük.

A gömbölyödő pocak csodás látvány!

Ahelyett, hogy hatalmas méretű ruhákba rejtegetnéd pocakod, bátran mutasd meg azt karcsúsított blúzokkal, ingekkel, csinos felsőrészekkel. Ma már igazán kényelmes, szűk szárú farmerek és leggingsek kaphatók kismamák számára is, válaszd inkább ezeket a bő nadrágok helyett is!

Tipp: Ne felejtsd a kiegészítőket! Egy nagyméretű fülbevaló, egy mesés nyaklánc vagy egy karkötő rendkívül sokat ad a csinos megjelenéshez.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top