Baba

Élve született a halottnak hitt baba

Az orvosok sem értik, hogyan maradhatott életben a kisbaba. Talán csoda történt.
Csodababa

Csodababa

Forrás: ABC7

A várandós Jocelyn Robinson a múlt héten, épp az észak-amerikaiak egyik legnagyobb ünnepén, hálaadás napján lett rosszul. A kismamát azonnal kórházba szállították és megvizsgálták, majd az orvosok közölték vele a lesújtó diagnózist: kisfia meghalt az anyaméhben.

A kétségbeesett anyukát, aki maga is életveszélyben volt, azonnal a műtőbe vitték, hogy eltávolítsák méhéből az elhalt babát. Amikor azonban kiemelték a csecsemőt, döbbenten vették észre, hogy nagyon is életben van.

Az orvosok azonnal ellátták a kétkilós kisfiút, aki születésének felkavaró körülményei ellenére jól van és teljesen egészséges. Néhány napra megfigyelésre még a kórházban tartják, de aztán édesanyjával együtt hazamehet majd.

Az egyik amerikai tévécsatorna érdeklődésére az orvosok nem tudtak elfogadható magyarázatot adni arra, hogy miképp fordulhatott elő, hogy halottnak hitték a babát, ehelyett inkább lelkendeztek, hogy csoda történt.

A szülők szintén a csodának tudják be gyermekük megmenekülését. „Nagyon-nagyon boldog vagyok. Isten meghallgatta az imáimat” – fogalmazott az anyuka.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top