Baba

Eltűnt egy kismama és a babája

Hetek óta nem tudja az édesapa, hova tűnt a felesége és a kisbabájuk. Hajnalka bevásárolni indult, és azóta nem ment haza.

Már csaknem egy hónapja, hogy nincs nyoma Kovács Hajnalkának és a 9 hónapos Rafael Virág Dzsenifernek. Az anya május 1-jén, reggel fél 7-kor tűnt el Csepelről, az Ady lakótelepről. A fiatalasszony lement bevásárolni, azóta nyoma veszett.

„Előző héten volt egy kis vitánk, de azóta semmi. Készültünk, hogy megyünk ki a majálisra, visszük a kislányt meg a két öcsémet. Kérdeztem reggel Hajnit, hogy ugye akkor megyünk? Mondta, hogy igen, de még lemegy és bevásárol. Se a szülei, senki sem tud róluk” – mondja az elkeseredett apa, Rafael Vilmos.

Kovács Hajnalka és Virág
Kovács Hajnalka és Virág

 

„Van bejelentett munkahelyem, már évek óta, nem iszom, nincs semmi káros szenvedélyem, Hajnit sosem bántottam… A rendőrség nem tesz már hetek óta semmit, én meg itt állok, teljesen tanácstalanul.”

A kislányon a képen látható rózsaszín ruha volt és egy rózsaszín kalap, Hajnalkán kék farmernadrág, fehér puma cipő, fehér póló. Hajnalka 146 cm magas, sötétbarna hajú, sötétszőke melírok díszítik a haját. Táska nem volt nála, csak egy sötétkék sportbabakocsi. A család kéri, hogy aki látja őt, jelentkezzen a rendőrségen. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top