Baba

A pelenkázás játékos oldala

Néha kicsit zajos... néha kicsit küzdős, és felér egy kiadós edzéssel... de a pelenkacsere mindig tartogat csodálatos és bensőséges pillanatokat a számotokra!

Míg a kezdő anyukák többsége csak túl akar lenni rajta, a rutinosabbak kihasználnak minden pillanatot a szeretgetésre, és megvannak a bevált módszereik a baba figyelmének lekötésére.
Egy anyukának például az vált be, hogy tükröt tett a hálószobába. Korábban izgága babája annyira elámult a „másik” gyereken, hogy vígan hagyta magát bepelenkázni!

A pelenkázás játékos oldala

Mások énekléssel, mondókákkal szórakoztatják, nyugtatják babájukat közben.
És ha már úgyis bekészítetted az új Liberót, próbáld ki azt is, mit szól az édes katicához és mókás barátaihoz, akik mostantól benépesítik pelenkáinkat!

Persze a játékos design nem minden – voltak más ötleteink is, hogy zökkenőmentessé tegyük a pelenkázást, és komfortossá a pelenka viselését: például a derék- és combgumírozás, amik védenek a szivárgás ellen; a DryTech felület, ami gyorsan elvezeti a nedvességet, a lábak közötti betétek, a tépőzáras rögzítés és még megannyi hasznos apróság.

A pelenkázás játékos oldala

Odafigyelünk a gyártásnál a természetességre is – pelenkáinkat klórmentesen fehérítjük, nem tartalmaznak latexet, illatanyagot és más irritáló anyagot, hogy védjük a babák bőrét!

Libero Baby Care
Gondtalanul bolondozni persze nem csak pelenkázás közben lehet: ott a hajmosás, a fürdetés, a kenegetés, a popsitörlés… csak az a fontos, hogy mindig a baba igényeinek megfelelő termékeket használd!

A Libero sampon, habfürdő, babaolaj, testápoló és nedves törlőkendők természetes összetevői – mint például a cukorrépa kivonat vagy a magas E vitamin tartalmú repcemag olaj – gyengéden ápolják a csöppségek érzékeny bőrét, viszont nem tartalmaznak parfümöt, alkoholt, parabént és mesterséges színező anyagokat.

A pelenkázás játékos oldala

Még több öröm a Libero pelenkákban!
Ne félj, az új Libero csomagolásokból sem felejtettük ki a Libero Klub kódokat, amiket a libero.hu oldalon pontokra válthatsz, hogy aztán a pontokért folyamatosan bővülő, frissülő ajándékkatalógusunkból válassz magatoknak valamit!

Minden pillanat remek alkalom arra, hogy megöleld, megpuszild babádat; hogy játszatok egy kicsit és egymásra nevessetek; hogy megsimogasd selymes, puha bőrét; és hogy jobban megismerjétek egymást.

Ilyen a pelenkázás is. Egy intim pillanat kettőtöknek.

Próbáld ki az új, játékos pelenkáinkat!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top