Baba

Retikül vagy pelenkázótáska – már nem kell választanod!

A gyártók végre rájöttek, hogy a pelenkázótáska az anyukák "kelléke", és nem a babáké, így egyre több olyan trendi pelenkázótáska készül, ami illik az öltözködési stílusunkhoz. Az új fazonú táskák kívülről az édesanyát, belülről pedig a kisbabát szolgálják. Íme néhány igazán ötletes darab!

Retikül vagy pelenkázótáska – már nem kell választanod!Ugye mennyire helyes és elegáns? Bármilyen csinos ruhához jól mutat. Annyira nőies, hogy nem is tűnik fel, mi mindent rejtettek el benne a pici babád számára, pedig ebből a borítéktáskából semmi sem hiányzik, amire útközben szükségetek lehet. Ez a Lassing táska nálunk három gyönyörű színben is kapható, bár nekünk ez a krémszínű jött be a legjobban.
Retikül vagy pelenkázótáska – már nem kell választanod!
Az ABC design könnyű és praktikus pelenkázótáskái fiatalosak és remekül passzolnak a nyári hangulatunkhoz. A vidám trendi színek kedvelői és a „farmeres” anyukák is imádni fogják. A legtöbb típusú babakocsira rögzíthető, ha már nincs kedvünk a vállunkon vinni. Színválasztékban nincs hiány, bár ez a csíkos darab elnyerte mindenki tetszését.
Retikül vagy pelenkázótáska – már nem kell választanod!
Retromániás vagy? Szeretnéd, ha a pelenkázó táska is követné a stílusodat? Ezzel a Marv táskával biztosan nem tudsz hibázni. Bájos formája és retromintája is arra teremtetett, hogy ruhatárad kiegészítője legyen. Hihetetlen, de tényleg van benne pelenkatartó rekesz, pelenkázólap, sőt még termo-cumisüvegtartó is.

Retikül vagy pelenkázótáska – már nem kell választanod!Ez Peg Perego táska örök darab. A farmermintázat mindig divatos, és milyen jól mutat egy fiatal anyuka vállán! Játszótéren, strandon vagy a városban? Nem számít, mert ezzel mindenhol trendi lehetsz. Külön akasztóval rögzítheted a babakocsihoz is.

Retikül vagy pelenkázótáska – már nem kell választanod!Sokkal jobban szereted a hátizsákot, mint a csajos kis táskákat? Akkor neked biztosan bejön ez a praktikus darab. Igényes, fiatalos, és soha nem megy ki a divatból. Feketében és bézs színben is kapható. Elfér benne minden, és hát utazáshoz, kiránduláshoz is ideális. Ha sportos vagy, akkor megvan az új kedvenc!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top