Baba

A lánya helyett ült be érettségizni egy anya

A francia nő hiába húzott farmert és sportcipőt, lebukott. Ezzel elintézhette, hogy a lánya öt évig ne tehessen érettségit.

A lánya helyett akart érettségi vizsgát tenni egy 52 éves párizsi nő, aki sportcipőben, csípőfarmerban és erős sminkben jelent meg az iskolában, írja a Gawker hírblog. Aznap épp az angol írásbeli érettségi volt soron, és a túlságosan is gondoskodó édesanya azért akarta kijátszani a rendszert, hogy a lánya mindenképp jó értékelést kapjon.

A lánya helyett ült be érettségizni egy anya

A fiatalos öltözet ellenére kiszúrták a korát a vizsgáztatók, de ez még nem adott okot gyanúra, mivel nem csak tinik járnak érettségi vizsgát tenni. Egy tanár viszont emlékezett a trükköző anya lányára egy korábbi vizsgáról, és feltűnt neki, hogy más ír tesztet a személyijével.

Öt évre bukhatja

Azonnal értesítették a rendőrséget, de két órán át hagyták angolozni az anyukát, mielőtt kihívták, hogy ne zavarják meg a többi vizsgázót. Ha elítélik a csalásért, akkor a lányának megtilthatják, hogy a következő öt évben érettségit tegyen.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top