Baba

6+1 babás film, amit látnod kell!

Hollywoodban is tudják, hogy egy kisbaba a vásznon – fél siker. A cukiságfaktoruk ugyanis olyan magas, hogy nem tudunk nekik ellenállni.

1. Három férfi és egy bébi

6+1 babás film, amit látnod kell!

A film 1987-ben készült, igazi klasszikus! A három agglegény történetét többen is feldolgozták, de talán ez lett a legsikeresebb változata. A cuki babánál talán csak a cuki „apukák” arattak nagyobb sikert a hölgyeknél.

2. Nicsak, ki beszél?

6+1 babás film, amit látnod kell!

Ez a trilógia talán minden idők legédesebb babás mozija. A főnökétől terhes titkárnő és az infantilis taxis története vicces és megható is egyszerre. Azok a szülők, akik végighallgatják a kis Mickey gondolatait, egészen máshogy kezdenek el kommunikálni a saját babájukkal.

3. Szabadnapos baba

6+1 babás film, amit látnod kell!

Édes baba és remek színészek adják az alapját ennek a komédiának. A kétéves kis „szökevény” számos kalandon át csal mosolyt az arcunkra. A sok kalamajka azért fárasztó lett volna egy ilyen pici babának, ezért a szerepét egy ikerpár alakítja. Ember legyen a talpán, akinek sikerül észrevennie, mikor melyik csöppség huncutkodik.

4. Pelenkás bajkeverő

6+1 babás film, amit látnod kell!

A Nicsak, ki beszél? stílusában készült francia filmben van minden: reinkarnáció, cselszövés, humor. A baba pedig tüneményes, még akkor is, ha nem ez a világ legizgalmasabb mozija.

5. Bomba bébi

6+1 babás film, amit látnod kell!

Az igazi cuki babának senki sem tud ellenállni. Még a legszigorúbb üzletasszonyt szívét is képes meglágyítani. A klasszikus stílusú komédiában nagyon fontos szerepet játszanak az érzelmek. Érdemes megnézni, ha még nem láttad!

6. Ilyen az élet

6+1 babás film, amit látnod kell!

A gyerekek bárkit levesznek a lábukról, és még arra is képesek, hogy két embert összehozzanak. Az Ilyen az élet babája is megkapta ezt a képességet. A csöpp kis lányka minden kerítőnél ügyesebben boronálja össze fiatal keresztszüleit.

+1. Babák – Az első év

6+1 babás film, amit látnod kell!

Ez a dokumentumfilm a világ különböző pontjain élő négy kisbaba első évét mutatja be. Namíbia, Mongólia, Tokió és San Francisco – vajon melyik a jobb hely egy csecsemőnek? Hol jobb felnevelni? Mi tesz neki jót? Számtalan kérdés és válasz. Ezt látnod kell!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top