Baba

Ők a legkreatívabb szülők

A My Modern Met megjelentette a legkreatívabb szülők listáját – van itt minden, a fotózástól kezdve a közös rajzokon át a food artig bezárólag. Mind szeretettel teli, kedves, vidám alkotás, mind azért készült, hogy a gyerekek nevessenek, jobban legyenek, örüljenek. Megmutatjuk három kedvencünket.

Nagano Toyozakuval már nálunk is találkozhattatok, ő az az apuka, aki hihetetlen mókás helyzetekben fotózza kislányát. A kislány persze láthatóan végtelenül élvezi, ilyen grimaszokat is ritkán látni, meg kell hagyni. Az apuka persze fotós, mielőtt azt hinnénk, hogy ez lazán menni fog bárkinek, de próbálkozni mindig érdemes, ha más nem, nagy kacagás biztos lesz belőle.

A 10 legkreatívabb szülő

A sokat üzleti úton lévő apa gyermekeitől rajzokat kér, és ő maga színezi ki őket a hosszú út alatt. Igen kreatív közös móka, főleg hogy ténylegesen nincsenek is együtt benne. Ó, ha minden szülőnek lennének ilyen tökéletes áthidaló megoldásai a nehézségekre!… A Tatsputin nevű apukáról itt írtunk részletesen.

 A 10 legkreatívabb szülő

A kajával játszani jó, nemcsak a gyerekeknek, de a szülőknek is – vagy mit is mondhatnánk ezekre a csodákra, amiket Samantha Lee készít gyermekének, tényleg egyik remekmű a másik után. Azért ne aggódjunk, ha nem megy elsőre, neki sem ment biztosan, de kis gyakorlással, ha nem is minden nap, de különleges alkalmakra mi is összedobhatunk a vacsorából egy klassz kis képet.

 A 10 legkreatívabb szülő

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top