Baba

Hihetetlen képek: állatok anyjuk méhében

Az anyjuk méhében éppen fejlődő lényeket ritkán lehet pontosan megfigyelni, bár az is elképesztő, amire ma már van lehetőség: ultrahang, adott esetben műtét. Most állatokról láthatunk fotószerű képeket.

A képek valójában nem fotók: Peter Chinn munkái; ultrahang, apró kamerák és grafika összemosásának eredményei ezek az egyébként eszméletlen képek – sejthetően nem állnak túl messze a valóságtól.

Ennek a technikának köszönhetően látható az elefántmagzat (talán ez a legkevésbé meghökkentő kép, bár nagyon cuki, a látvány nem sokban különbözik a megszületett elefántbébitől), a tündéri jegesmedvék is inkább csak nagyon kicsikének látszanak, na de utánuk jönnek a meglepetések!

A sorozat további részében láthatunk a tojásban még fejletlen kígyót, köldökzsinóros delfint, oposszumot, ami szinte hernyónak is beillene, kicsike, de már tollas pingvint és fröccsöntöttnek tűnő delfint – és ez még nem minden (több képért ide érdemes kattintani).

Hihetetlen képek: állatok anyjuk méhében 

 

Hihetetlen képek: állatok anyjuk méhében 

 

Hihetetlen képek: állatok anyjuk méhében 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top