Baba

A kreativitás határtalan: éljen az otthonwellness!

Van az a pont, amikor minden vágyunk elutazni, elmenekülni, lehetőleg valami olyan helyre, ahol a pihenés a wellness jegyében telik. És van olyan, hogy ez egyszerűen nem jön össze. Ilyenkor különösen hasznos a kreativitás.

Egyszerű és nagyszerű megoldás, ha kicsit úgy csinálunk, mintha elmennénk. Például bepakolunk mindent, amit elvinnénk, és csak azokat a dolgokat használjuk, bőröndből élünk otthon. Itt-ott rendet vágunk, kettesben maradunk, a hálóba szerzünk egy ál-minibárt, jókat eszünk, gőzfürdőt veszünk a fürdőben, megnézünk egy rakás filmet, amiről az utóbbi néhány évben lemaradtunk.

Zazianyu nagyon kitalálta, hogy is lehet ezt otthon is nagyszerűen kivitelezni, nem mellesleg töredékáron – hiszen maximum a rendelt kaja kerül majd pénzbe, de legalább annak jól megadhatjuk a módját.

Szóval fel a fejjel, ha nincs pénz elutazni wellnesshétvégére, kis rákészüléssel, fantáziával, lazasággal otthon is megteremthetjük a pihentető, de a szokásostól mégis eltérő hétvégét!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top