Baba

A 8 éves kisfiú a mormoták barátja

Vidám hegyi kirándulás közben elő-előkerülnek az igen mókásan kinéző mormoták (pufók, szőrös, gombszemű állatkák), talán még nézni is tudjuk őket egy ideig, de általában füttyszerű jelzésükkel értesítik a többieket is az idegenek láttán, és mind el is tűnnek föld alatti rendszerükben. Egy kisfiúnak mégis sikerült megszelídíteni őket.

Matteo Walch egy Alpokban tett túrázáskor barátkozott össze a mormotákkal: Groslockerben nyaraltak épp, s amióta tart a barátság, rendszeresen vissza is térnek ide, amin nincs mit csodálni a képeket elnézve: ilyen különleges kapcsolatot érdemes ápolni, földöntúli boldogság lehet a kisfiúnak ezekkel az állatokkal játszani. Az édesanyja szerint azért maradnak fiával ezek az egyébként félős állatkák, mert érzik, hogy mennyire szereti őket, és emiatt nem félnek egyáltalán. Klassz lehet ilyen cuki rágcsálókkal mókázni, reméljük, sokáig lesz rá lehetősége a fiatalembernek.

 

A 8 éves kisfiú a mormoták barátja
 
A 8 éves kisfiú a mormoták barátja
 
A 8 éves kisfiú a mormoták barátja

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top