Baba

Budapesti családi programok hétvégére

Budapesti családi programot találni néha nem is olyan egyszerű: a különböző korú gyerekek, az ár, az idő, a program jellege mind-mind olyan szempont, amit szeretünk előre megfontolni.

Szombaton 16 órakor az Örökmozgóban Dia 60 címmel diafilmvetítés kezdődik: a Mozog is meg nem is sorozat már régóta sikerrel fut. Persze otthon is lehet diafilmet nézni, na de ahogy a moziban az óriási vásznon a filmnézés is ezerszer jobb, a diavetítés is új élmény lehet. 

 Budapesti családi programok

Forrás: Wikipédia

Vasárnap a Közlekedési Múzeumban Trolibulin tudtok részt venni, a családi program ingyenes, 11 órától 2 órán át a 72-es trolibusz kap kiemelt szerepet – BKV-imádóknak kötelező program! A múzeum előtt néhány régi trolira tudtok majd felmenni vizsgálódni, ahol ráadásul szakértőktől lehet majd mindenféle olyat kérdezni a trolikról, amiket eddig nem volt kitől.

További sok-sok hétvégi gyerekes programot és a szombaton családosan ingyen látogatható múzeumok listáját is megtaláljátok az Időtetrisz blog hétvégi kiadásában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top