Baba

4 éves kislány papírból tervez csodaszép ruhákat

Anya kistáskája, magas sarkú cipője, sálja, csillogó karkötői mind-mind elég vonzó tárgyak ahhoz, hogy a kisgyerek (legyen az fiú vagy lány) kipróbálja, hogy tudja magára aggatni. Időszakos móka, legtöbbször elmúlik. Ennél a 4 éves kislánynál úgy tűnik, mély szerelem a divattervezés.

Az édesanya arra lett figyelmes, hogy a lánya a sáljait és a takarókat pakolássza magára, ruhákat tervez, mire felajánlotta, hogy együtt is alkothatnának, papírból (saját ruháinak védelmében is). Azóta készítik ezeket a csodákat. Mayhem néven láthatjuk a kislány munkáit (az édesanya teljesen érthetően védi a valódi nevét), Instagram-oldalukon rengeteg megálmodott darabot láthattok. Időnként kész ruhákat másolnak, de sok saját terv is akad.

A kislány napról napra ügyesebben tervez, átlátja, hogy adott darabhoz mennyi anyagra lesz szüksége – édesanyja szerint már egyedül is össze tud rakni egy ruhát. Biztosan hallunk még a kislányról, aki már most elképesztő tervező, és nem mellesleg tündéri modell egyben!

Megnézem
Összes kép (1)

 

 
 
 
 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top