Baba

Újabb hagyománnyal szakítanak Vilmos hercegék

Egy fiatal, külföldi lány lesz a kis György herceg új dadája.

Újabb hagyománnyal szakítanak Vilmos hercegékAz angol királyi családban hagyománynak számít, hogy érett korú, brit dadát bérelnek fel a gyerekek mellé, Katalin hercegné és Vilmos herceg azonban ezzel a tradícióval is szakít. A Daily Mail értesülései szerint ugyanis a hercegi pár egy 22 éves, európai, de nem brit lányt fogadott fel, hogy segítsen a György herceg körüli teendőkben. Vagyis lényegében úgy tettek, ahogy rengeteg angol család, akik külföldi bébiszittert alkalmaznak. A kiválasztott lány beköltözik a Kensington-palotába, és elkíséri Vilmost és Katalint áprilisban az ausztráliai körútjukra is.

Vilmos herceg egykori dadája, a 71 éves Jessie Webb eddig szintén segédkezett a baba nevelésében, ám ahhoz, hogy a világ másik felén utazgasson, már túlságosan idős, ezért volt szükség arra, hogy úgy dadát keressenek. Jessie a továbbiakban alkalmanként vigyáz majd György hercegre.

Azt a brit lap sem tudta kideríteni, hogy a fiatal dadára ügynökségen keresztül vagy baráti ajánlás alapján találtak-e rá.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top