Baba

Egy 8 éves kislány Katalin hercegné legnagyobb rajongója

Tinisztárok helyett a hercegi családért van oda.

Mióta 2011-ben látta a tévében Vilmos herceg és Katalin esküvőjét, a hercegi pár életének minden lehetséges mozzanatát élénk figyelemmel követi a 8 éves Mia Legname. Szorgalmasan gyűjti a róluk szóló újságcikkeket, a velük kapcsolatos tévériportokat videóra veszi, és minden egyes ünnepre Vilmoshoz és Katalinhoz kapcsolódó relikviákat kér.

“Emlékszem, amikor gyerekként láttam Diana esküvőjét, és azt szerettem volna, ha a lányom is emlékszik egy történelmi napra. Épp ezért összejövetelt szerveztem a barátainknak és a gyerekeiknek, hogy együtt nézzük a hercegi pár esküvőjét. Nagyjából egy óra elteltével mind unatkoztak, kivéve Miát. Rátapadt a képernyőre, teljesen elbűvölte, amit látott” – mesélte Mia édesanyja, Christine.

A kislány tavaly alig akart elutazni a családjával Bulgáriába nyaralni, mivel György herceg születése épp azokban a napokban volt várható. Végül megegyezett az egyik újságárussal, hogy elteszi neki az összes újságot, melyben a baba érkezéséről írnak.

Miát egyáltalán nem érdeklik más hírességek, kizárólag Katalin, Vilmos és György herceg. Az a legnagyobb álma, hogy egy nap élőben is találkozhasson velük.

“A szobája tele van poszterekkel, újságkivágásokkal, könyvekkel és rengeteg dobozra való holmival, mindent össze akar gyűjteni. Néhány újságokkal teli dobozt fel kellett vinnünk a padlásra, mert már nem fértek el a szobájában” – mondta Christine.

A kislány karácsonyi üdvözletet is küldött kedvenceinek, két héttel később pedig köszönőlevelet kapott az udvarból. Mégsem ez a kedvenc relikviája, hanem Katalin eljegyzési gyűrűjének másolata.

Ő Vilmos herceg és Katalin hercegné legnagyobb rajongója

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top