Baba

Csodálatos képek ép magzatburokban született babáról

Te biztosan burokban születtél! – kiáltunk fel, amikor valakit különösen szerencsésnek tartunk. Lehet, hogy benned is csak közmondásként él, pedig előfordul, hogy tényleg észre sem veszi az újszülött, hogy a világra jött, mert magzatburokkal együtt emelik ki császármetszés közben édesanyjából, de természetes úton is érkezhet ilyen módon.

Dr. Aris Tsigris görög szülésorvos lélegzetelállító fotót tett közzé közösségi oldalán egy kislányról, akinek így segített megérkezni.

Mit jelent burokban születni? - csodás képek

 

Az ilyen eset rendkívül ritka, mivel a szülés során magától megreped a burok, vagy mesterségesen repesztik a szülésindításkor, Dr.Tsigris elmondta sajtónyilatkozata során, hogy a kislány nem volt veszélyben, a burkot születés után is meg lehet repeszteni. A baba pedig ekkor veszi az első levegőt.

Mit jelent burokban születni? - csodás képek
 
A Zacc blogon még több érdekességet megtudhatsz a burokban születés csodájáról, és további lenyűgöző képeket is találsz.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top