Baba

Elképesztő videó: macska mentett meg egy kisfiút a rátámadó kutyától

Futótűzként terjed az interneten egy videó, amelyen saját macskája ment meg egy kaliforniai kisfiút egy rátámadó kutyától.

A YouTube videomegosztó portálon közzétett felvételen egy bakersfieldi kisfiú látható, amint egy kocsifelhajtón biciklizik, amikor egy kutya hirtelen megragadja a lábát és lerántja őt a kerékpárról. Ekkor egy sötét színű macska ráveti magát a kutyára és elkergeti az állatot a lehajtóról, majd egy nő érkezik a fiú segítségére.

A helyi sajtó szerint az esetet a biztonsági kamerák rögzítették, és a videón a kutya okozta harapásnyomok is láthatóak. A felvételt a kisfiú édesapja, Roger Triantafilo töltötte fel a YouTube portálra, és megnyugtatott mindenkit, hogy a fia jól van.

A bakersfieldi hatóságok szerint az incidenst követően a kutyát egy nyolc hónapos labrador-csau csau keveréket gazdájának családja adta át a rendőrségnek. Az állatot karanténban tartják, és el fogják altatni. Gazdája elmondása szerint az állat nem szereti a gyerekeket, sem a bicikliket.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top