Baba

Szupercuki pelenkás táncos – videó

Akad, akinek vérében van a tánc, de viszonylag ritkán lehet ezt már pelenkás korban is egyértelműen látni. Ez a kislány egy-két éves, de máris úgy érzi a zenét, ahogy az átlagember képtelen rá...

Mostanában rengeteg táncos videót osztanak meg, emlékezzünk csak az utcatáncosra vagy a szteppelő tündéri kislányokra, milyen klassz, hogy a videómegosztókon láthatjuk, mennyi tehetséges, helyes kisgyerek bontogatja szárnyait.

Ebben a videóban egy koreai testvérpárt nézhetünk meg, akik közül, úgy tűnik, a leányzó a táncoslábú: ahogy felcsendül a zene, azonnal pózba vágja magát, és valami elképesztő mozgással reagál rá: olykor-olykor mintha még a csípőjét is megtekerné, a karjaival is ütemre mozog, a ritmusérzékével biztosan nem lesz gondja.

A leghelyesebb, amikor szótlanul a kevésbé aktív testvérét is próbálja bevonni a táncba, aki csak csendben, óvatosan billeg, de a vége felé, amikor a nézők  már folyamatosan kacagnak, ő is beszáll: próbálja leutánozni a lány mozdulatait, de kevés sikerrel, szegény, kicsit be is ijed, ezért visszatér az óvatos mozdulataihoz, aztán hirtelen véget is ér a videó. Igazi szupercukiság, majdnem egy perc mosolygás garantált! 

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top