Baba

Készíts focis játékot a gyereknek

Bloggerünk bemutat pár könnyen, házilag is elkészíthető focis játékot, amellyel meglepheted a gyerekedet.

Zajlik a focivébé, ha szeretnénk, sem tudnánk teljesen kikerülni, az utcán plazmatévék és kivetítők mutatják folyton, melyik meccs megy épp, utcán, szórakozóhelyeken, az okostelefonok korában pedig megfelelő mobilnet segítségével mindegy is, hol vagyunk.

A gyerekek is bekapcsolódnak: ha már focirajongók, akkor naná, ha még nem, akkor egyszer csak így is, úgy is érdeklődnek, hogy mi ez a felhajtás. Játékok házilag a foci körül, illetve nyomtatható, kapcsolódó foglalkoztatók.

Csocsó cipősdobozból

Készíts focis játékot a gyereknek

Minimalista darab: nem mondom, hogy nem kell vele pepecselni, mert pl. a karok helyét biztosan egész pontosan kell fúrni, hogy szépen forogjanak és ne dülöngéljenek, de kb. ez a legnehezebb része az egésznek. Cipős doboz, csipesz, farudak és egy szép kis golflabda az alap hozzá. Részletek a U Create oldalon.

Focikapu PVC-csőből

Készíts focis játékot a gyereknek

Ez egy komolyabb projekt, vágni, szerelni kell rendesen, de a végeredmény határozottan időtálló és fontos darab. Pl. itt lehet keresgélni, hol mennyibe kerül a cső, a képen látható darabot 13 dollárból sikerült kihozni. Ha valakinek van konkrét tippje, hol lehet egyesével venni ezeket a darabokat, ahol fel is vágják, jelezze légyszi, köszönjük!

További ötletért kattints ide!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top