Baba

Könnyű és gyors hajfonatok kislányoknak – lépésről lépésre

Vannak kislányok, akiknek mindig tökéletes parkettafonással készül a hajuk, a tökéletlenül fonni tudó anyák meg csak sóhajtozva nézik őket. A jó hír, hogy ma már szinte mindenre van videó vagy lépésről lépésre fotózott anyag.

37 féle tipp arra, hogy lehet a hosszú, időnként rakoncátlan fürtökből meseszép frizurát késziteni! Ez bőven több, mint ahányszor ünnepi frizurára van szükség, pazar a választék. Ha már a kifésülés is gondot jelent, van rá házi megoldás, főleg göndör hajúaknál kerül elő ez a probléma (még Beyoncé kislányánál is.)

A frizurák nagy részéhez videó vagy sok fotó tartozik, ami alapján el tudjuk készíteni ezeket az egyébként szépséges hajkölteményeket. Nagyon fontos, hogy ne adjuk fel, ha elsőre nem sikerült, pl. a parkettafonás igényel némi gyakorlást és persze rengeteg türelmet (ha máshogy nem megy, kérjünk segítséget attól az anyukától, aki gyerekének mindig csoda jól áll a haja, még délután 4-kor is, futkározás után). 

Kontyok, fonások, copfok, fürtök – mindenféle tündéri frizura akad, olykor igazán felnőttes (sőt, néhány felnőtt a modell is), a kislányok sokszor szeretnek fodrászosat játszani, főleg, ha várható, hogy hercegnőnek látszanak majd, mire kész a hajuk. Néhány kép ízelítőül:

Tündéri, menő, csodás frizurák ifjú hölgyeknek
Tündéri, menő, csodás frizurák ifjú hölgyeknek
Tündéri, menő, csodás frizurák ifjú hölgyeknek
Tündéri, menő, csodás frizurák ifjú hölgyeknek

A többi frizurát itt találjátok, hosszú a lista, vigyázat!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top