Baba

10+1 tuti tipp a vidám pancsolásért

Nyáron a nagy melegben különösen jól tud esni gyereknek, felnőttnek a pancsolás – akkor is, ha csak otthon, a kádban kerül rá sor. Ugyanakkor adódhat, hogy a gyermek mégis unja már – ekkor feldobhatjuk egyszerű, saját magunk készítette dolgokkal...

1) Test- és csempefesték + vízszínező – 3 az 1-ben! Ételszínezék és folyékony szappan kell csak hozzá, meg egy tartó. Mi kipróbáltuk a mirelit verziót is – ez festésre nem jó, hiszen hideg nagyon, de a kádba téve a vizet szépen megszínezi, és vicces, ahogy úszkálnak a mirelit halacskák!

2) Hasonló előzőhöz, amikor direkt mirelitet készítünk, csak fagyasztott fürdőkockát (vagy halat, szívet, amilyen formánk van). Ez is FingerTips ötlet, ehhez tusfürdő, csillámpor, kevés víz kell. Jégkockatartóba töltjük és megfagyasztjuk.

3) A fürdőkréta is remek és könnyű elkészíteni!

4) A dekorgumis fürdőjáték remek szórakozás a kicsiknek!

5) Fürdőgolyórecept – a gyerekek is élvezik az extra fürdést, bár egy ilyen fürdőgolyó az anyukáknak is jól jön (ha már úgyis csinálunk a gyereknek…)

A további ötleteket a Családanyu blogon találod!

10+1 tipp a vidám fürdőzésért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top