Baba

Spórolás a sulicuccoknál: csomagoló a netről

Nemcsak a csomagoláshoz, hanem a tanszerek borításához is jól jöhetnek ezek a szépséges, mintás papírok.
Tankönyvek, füzetek, ceruzák, radírok, mindenféle kellékek: agyrém, hogy mennyi mindent kell venni a gyerekeknek, és nem titok, elég drága kis holmik ezek, főleg ha próbálunk minőségi darabokat beszerezni.
 
A tankönyvek, füzetek borítása egy darabig elvileg kötelező. Legutóbb sokféle ingyenesen letölthető címkékkel jöttünk, most jöhet a papír, amire a címkét ragasztjuk: ebben sem muszáj engedni a bolti  kész termékeknek, ha nem is mindenre, de pl. a füzetekre kereshetünk szép kis papírokat. Nyomtatni nem árt a sima nyomtatópapírnál valamivel erősebbre, és az sem mindegy, hol és mennyiért nyomtatunk, de a nehézségekért cserébe legalább gyönyörűek, és hihetetlen a választék. A méret persze nem akkora, mint egy bolti csomagolóé, de az is opció, hogy összeragasztunk darabokat, vagy csak a grafikák egy részét használjuk fel egy semleges csomagolóra. Elsősöknél talán jobb, ha mi magunk készítjük, de a nagyobbak már maguk is beszállhatnak a hajtogatásba, ragasztásba, vagdosásba.
 
Meinlilapark
 
Itt aztán minden van, ami tetszetős és szívek vágya: epres, pöttyös, csíkos, gombás, autós, baglyos, Piroska és a farkasos is akár. Letölthetők innen.
 
Spórolás a sulicuccoknál: csomagoló a netről
 

Mini Eco
 
Hű, csak el ne áruljuk, hogy ezt színezni is lehet! Vagy áruljuk el, és színezzenek előre (hmm, vagy a kicsit unalmas órákon… na de ezt tényleg nem érdemes elárulni). A Mini Eco oldalán találjátok ezeket a gyönyörű papírokat. Letölthetők innen.
 
Spórolás a sulicuccoknál: csomagoló a netről
 
Jamiee Rose
 
Hát igen, a betűs papír sem utolsó, vannak, akik már a kezdetektől vonzódnak ehhez a szép világhoz, mini tipográfusok előnyben. Letölthető innen.
 
Spórolás a sulicuccoknál: csomagoló a netről
 
 
Mr Printables
Szívecskék minden mennyiségben és több verzióban, imádni valók, nem? Letölthetők innen.
 
Spórolás a sulicuccoknál: csomagoló a netről
 
Say Yes
 
Igaz, hogy anyák napi ajándékhoz való csomagolásnak szánták, de pont jó füzetet csomagolni, és újabb színezhető felület, szép darab. Letölthető innen.

 

Spórolás a sulicuccoknál: csomagoló a netről
 
Ilyen tuti csomagolásokkal talán nem csak az első napon mosolyognak majd a gyerekek…

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top