Baba

Olcsó és egyszerű: játékok mosogatószivaccsal

És tényleg, jobb helyen lesz a kicsiknél az a szimpla kis mosogatószivacs, ki gondolná, hogy ebből a helyenként fillérekért kapható eszközből miféle csodás játékokat lehet fabrikálni.
5 viszonylag egyszerű játékot mutatunk, így a szivacsok sokkal jobb helyen lesznek a gyerekeknél – persze, persze, kell mosogatni, de ráér az még egy kicsit, és milyen jó kifogás, hogy sajnos az összes szivacs elfogyott.
 
Vízmozgatás szivaccsal
 
Adott két tál, az egyikben víz, a másik üres, valamint adott egy szivacs. Na, hogy kerül át a víz a másik tálba? Megoldás a sixtine at victoire oldalon.
 
Mosogatni? Inkább játszani először is
 
 
Szivacsállatkák
 
Aranyos kis szivacshaverok vághatók, varrhatók a színes szivacsokból, aztán ha készen vannak, indulhat egymás dobálása, persze csak finoman. Részletek az Alpha Mom oldalon.
 
Mosogatni? Inkább játszani először is
 
Szivacshajók
 
Hamar kész és látványos, ha egész szivacsflottát készítünk, lehet, hogy ha ilyen hajókkal van tele a fürdővíz, nem kell könyörögni a fürdés miatt. További info a Makes & Takes oldalon.
 
 
Mosogatni? Inkább játszani először is
 
 
 
Szivacsbomba
 
Már biztos mindenkinek van, de azért mégis, erre is jó a szivacs. Remélhetőleg nálunk is lehet ilyen gyönyörű színekben kapni. Leírás a Domestic Charm oldalon.
 
Mosogatni? Inkább játszani először is
 
Festés szivaccsal
 
És végül egy kevésbé vagy legalábbis máshogy vizes szórakozás: a szivacs mint ecset, egész piciknek és nagyoknak is isteni szórakozás, továbbiak a Kids Activities oldalon.
 
Mosogatni? Inkább játszani először is

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top