Baba

Fénymásolt gyerekek

A gének csodás játékának köszönhetően a legtöbb gyerek hasonlít valamelyik felmenőjére, így aztán igazán vicces képek készülhetnek az első pár évben.

Ha egy új jövevény érkezik a családba, szinte mindig az az első kérdés, hogy kire hasonlít? Ha igazán őszinték szeretnénk lenni, akkor be kell látnunk, hogy az újszülöttek pont úgy néznek ki, mint az ereszcsatornán átpréselt gyurmafigurák, és ez így is van rendjén. Bár a népi hiedelem szerint a babák eleinte az apjukra hasonlítanak, így elkerülve az esetleges kellemetlen kérdéseket a faluban, ha azonban az újszülött Pircsire gondolok, akkor ő aztán mindenkire hasonlított, csak az apjára vagy anyjára nem, és a “mindenki” alatt itt leginkább a különböző sci-fik főhőseit értem. Aztán ahogy elkezdett kisimulni, és szedett magára néhány kilót, felfedeztünk néhány ismerős vonást. Most úgy állunk, hogy az egyik héten a nagynénjére hasonlít, a másik héten az apjára, de van olyan nap is, hogy magamat látom benne. Egy biztos, ha végre valakit igazán meglátok benne, én is csinálok ilyen képet. Ti próbáltátok már?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top