Baba

Down-szindrómás baba fotójáért őrül meg az internet

Sem az anyuka, sem pedig a fotós nem számított arra, hogy ennyire felkapják a facebookozók a kislány kétségkívül tündéri fotóját.

Egy brit anyuka, Kathryn Witt sok más szülőhöz hasonlóan babafotózásra vitte kislányát, Florence-t. A Down-szindrómás csöppség hatalmas mosollyal az arcán szunyókált, amit a fotós, Katy Hibberd jó érzékkel meg is örökített. A csodálatos fotót közzé is tették a Facebookon, egy Down-kóros gyerekekkel foglalkozó csoportban.

Down-szindrómás baba fotójáért őrül meg az internet

A reakciók elképesztőek voltak: a fotót néhány óra alatt több tízezren osztották meg, illetve lájkolták, jelenleg pedig közel 160 ezer lájknál és majdnem 90 ezer megosztásnál jár. A kép több mint 8000  kommentet kapott, és az anyukának is rengetegen küldtek üzenetet. Kathrynt nagyon meghatotta, hogy a kislányáról készült képek ezt váltották ki az emberekből.

“Imádom a fotókat. Florence egy áldás, és a világért sem változtatnám meg. Olyan, mint a tiszta napfény. Ő nem a Down-szindróma. Ő Florence” – fogalmazott az anya.

Forrás: sheknows.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top