Baba

Hallókészüléket tetováltatott a fejére a nap apukája – fotó

Amikor a hatéves Charlotte Campbell új hallókészüléket kapott, az apukája nem akarta, hogy a kislány egyedül érezze magát a segédeszközzel.

A szerető édesapa, Alistair kopaszra borotválta a fejét, és a egy ugyanolyan hallókészüléket tetováltatott a füle mögé, mint amilyet a kislánya is visel. Charlotte nagyon boldogan fogadta a gesztust. Az apa a Facebookra is feltöltött egy fotót , melyen a kislányával és a tetoválásával látható. A képet több ezren lájkolták és kommentelték, a fogadtatás elsöprően pozitív és elismerő volt.

Hallókészüléket tetováltatott a fejére a nap apukája

A kislánynak az édesanyja és a bátyja is halláskárosult. A csöppség négyévesen kapta az első hallókészülékét, nagyon nehezen fogadta el. A viselkedése megváltozott, beszélni sem akart senkivel.

Az apa azt tervezi, hogy visszanöveszti a haját, de bármikor leborotválja majd újra különleges alkalmakra, vagy olyankor, ha Charlotte egyszerűen csak látni szeretné a tetoválást.

Forrás: metro.co.uk

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top