Baba

Íme az apa, aki 126 kilót fogyott és abbahagyta a dohányzást a fia kedvéért

Nem elírás, ez az apuka a gyereke születése óta 126 kilótól szabadult meg, és még a dohányzásról is leszokott, csak a fia kedvéért.

Az apa akkor váltott életmódot, amikor a kisfia kétéves lett, és ő rájött, hogy a kilói nagyban akadályozzák őt abban, hogy élvezze vele a felhőtlen együttlétet. Ekkor döntött úgy, hogy mire iskolába megy a fiú, addigra ő már egészséges és fitt lesz. Matthew Thornton így vált az egyik legjobb példává azok számára, akik legyintenek, hogy nekik már késő, ugyanis mindezt ő 43 éves korában követte el.

Íme az apa, aki 126 kilót fogyott és abbahagyta a dohányzást a fia kedvéért

Ez az apa kitartóan ragaszkodott az 1200 kalóriás diétájához, és minden nap végzett valamilyen testmozgást. Elmondása szerint egyáltalán nem élte meg lemondásnak a fogyókúrát, hiszen ugyanúgy evett mondjuk a kedvenc spagettijéből, csak épp sokkal kevesebbet. Így pedig könnyen tartható volt számára a diéta.

Az pedig már csak hab a tortán, hogy ezzel egy időben letette a cigarettát is, mert úgy döntött, nem kockáztatja az egészségét ezzel sem, látni szeretné, ahogy felnő a fia. Matthew a tökéletes példája annak, hogy minden agyban dől el, és ha valamit elhatározunk, úgy tényleg és igazán, akkor semmi sem állíthat meg minket. Taps jár neki.

Íme az apa, aki 126 kilót fogyott és abbahagyta a dohányzást a fia kedvéért

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top