Baba

Szívszorító pillanatok: tengerből mentették ki a labradorkölyköt – videó

Ezt a videót rendesen végig lehet izgulni, mert elejétől végig mutatja, amint egy vitorlás legénysége a tengerből ment ki egy cuki labradorkölyköt.

A Nápoly melletti Ischia szigetére utazott komppal egy család az újdonsült labrador kutyusukkal, amikor a kölyök a tengerbe esett. A család hiába kérte a kompvezetőket, ők nem álltak meg.

Vitorlázásból mentőakció

Pár órával később a nápolyi vitorlásklub hat tagja éppen a hullámokon ringatózott, mikor egyikük a tengerben úszó kutyára lett figyelmes. Nem tétováztak, azonnal mentőakcióba kezdtek. Nem volt könnyű a manőver a vitorlással, de szerencsére a kutyus ügyesen megközelítette a hajót és ki tudták emelni a vízből.

Happy end

Teljesen át volt fagyva, remegett és nyüszített. A mancsait szinte már nem is tudta mozgatni, annyira kihűlt. A partra érve állatorvos ellátta, és rögtön jelentették a helyi hivatalban.
Pár óra kellett, hogy összeérjen az infó, hiszen a kétségbeesett család – a kutya gazdái – Ischián kért segítséget a kereséshez.
A kölyök az estét már a családi otthonban tölthette.

Forrás: mashable

Még több labrador az NLC-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top