Baba

Ezen a videón sírnak most az anyukák

Az első mosoly, az első lépés, az első átaludt éjszaka. Anyukaként minden "elsőre" élénken emlékezünk, ez a dolgunk. Azt viszont sokan elfelejtik, hogy a baba első szülinapja az anya első születésnapja is... Zsepiket elő!

Az első évben alig aludtam. Az első oltásnál vigasztalhatatlanul sírt, nem tudtam, mit tegyek… Az elején csak sírtam. Biztos, hogy jól csinálom?” Csupa olyan érzés és kérdés, amely a baba születése utáni első évben felmerül. Hogy miért? Mert amikor egy új élet jön a világra, egy másik is születik, egy új anya. A feleségből, nőből, barátból anya lesz, akinek minden annyira ijesztő és új, mint egy újszülöttnek. Ezzel a reklámmal az apukák köszöntik az egyéves anyukákat és persze a piciket.

Az anyákat a baba éves státuszvizsgálatára rendelték be, és miközben a szokásos kérdéseket tette fel nekik az orvos, az apák köszönetképpen egy kiállítást rendeztek be a kórház folyosóján az elmúlt egy évről. Naná, hogy szem nem maradt szárazon.

És íme a videó:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top