Baba

Elárulta titkát a gyerekorvos, aki minden babát meg tud nyugtatni

Dr. Bob egy olyan csoda gyerekorvos, aki bármelyik sírós babát meg tudja nyugtatni egy pillanat alatt. Nem kell hozzá hókuszpókusz, csak egy egyszerű trükk, amit bárki meg tud csinálni otthon. Tanuljunk tőle.

Dr. Robert Hamilton 30 éve praktizál Santa Monicában gyerekorvosként, úgyhogy bőven volt ideje kifejleszteni a saját trükkjét arra, hogy varázslatos módon megnyugtassa a babákat. Egészen bámulatos látni a videón a babát, hogy attól, ahogy megfogja őket, már el is hallgatnak. Olyan kicsit ez a trükk, mint a macskáknál, hogy jól meg kell ragadni a grabancukat és akkor megmerevednek, úgy tűnik, hogy Dr. Bob rátalált a pici babák “grabancára”, azaz egy bizonyos baba tartásra, amitől azonnal megnyugszanak.

Mit csinál Dr. Bob, amitől minden friss szülő hálától párás szemmel foglalja imáiba a nevét mostantól?

  1. Ha sír a baba, tedd keresztbe a karjait a mellkasa előtt és tartsd a felsőtestéhez az egyik kezeddel.
  2. A másik kezeddel fogd a baba fenekét és így döntsd a babát 45 fokos szögbe.
  3. Ebben a tartásban fel-le ringasd a babát, míg finoman jobbra-balra is rázogatod a fenekét.

Csodálatos a maga egyszerűségében és úgy tűnik, tényleg működik. Ha most lenne újszülött a babám, biztos kipróbálnám rajta, és nagy Dr. Bob-rajongó lennék a csendesebb nappaloktól és éjszakáktól.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top