Baba

Gyermekügyeleti rendek mostantól egy helyen – új weboldal indult!

Két barátnő összefogott és megcsinálta. Elindult a hiánypótló gyermeksos.hu weboldal!

A gyermeksos.hu weboldalon a szülő megtalálhatja a saját lakhelyéhez tartozó legközelebbi gyermekügyeletet, és további hasznos információhoz juthat az ügyeletre érkezésig. Ez most különösen aktuális, hiszen a karácsonyi ünnepek alatt és az azt követő munkaszüneti napokon, a sürgősségi ellátásban az ügyeleti rend lép életbe.

Egyelőre Budapest és Pest megye ügyeleti rendje található meg az oldalon, de ha igény van rá, akkor idővel országos lesz. A weboldalon található összes telefonszám egy kattintással hívható, a térkép navigál a kórházig, könnyen kezelhető.

Gyermekügyeleti rendek mostantól egy helyen – új weboldal indult!

Az oldal készítéséhez felhasznált adatok forrása az Országos Mentőszolgálat által közzétett sürgősségi beutalási rend, valamint a készítők kitartó kutatómunkája. Az ügyeleti rendeken kívül, dr. Kőnig Róbert gyermeksebész ad hasznos tanácsokat az ügyeletre érkezésig, valamint baleset-megelőzési és egészségmegőrzési tippeket is kaphat az oldalra látogató szülő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top