Baba

Nem egyedül rabolta el az apja a szombathelyi kisfiút

Újabb részletek derültek ki a kétéves szombathelyi kisfiú, Varró Leon Bálint elrablásával kapcsolatban.

A 46 éves Patrick Royer december 8-án, kedden délután öt óra körül ismeretlen helyre vitte kétéves gyermekét, Varró Leon Bálintot. A Magyar Nemzet úgy tudja: Royer nem egyedül rabolta el a kisfiút, hanem másodmagával. Az apa az anyát ütötte, eközben pedig franciául beszélő társa kitépte a gyereket az asszony karjaiból. Az anya súlyos sérülést, orrcsonttörést szenvedett.

Nem egyedül rabolta el apja a szombathelyi kisfiút

A Bors információi szerint az apa a gyermekrablás előtti napon bérelt egy bézs színű Mercedest, valószínű, hogy azzal menekülhet a kisfiúval. Elképzelhető továbbá, hogy Hawaiira vitte a gyereket, a férfi ugyanis ott szokta tölteni az ünnepeket.

A kisfiúról egy újabb fotót is közzétett a rendőrség, információik szerint a gyerek ezt a  kabátot viselte, amikor elrabolták.

Nem egyedül rabolta el apja a szombathelyi kisfiút

Az apa 185 centiméter magas, vörös szakállú. A fenti fotóval ellentétben a férfi jelenleg nem hord körszakállat, csak az állán visel szakállt; a haja pedig nagyon rövidre nyírt.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, aki a férfi és a gyermek tartózkodási helyéről bármilyen információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a “Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számon. A bejelentéseket a 107-es és 112-es központi segélyhívó telefonszámok bármelyikén is megtehetik.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top