Baba

Bizarr vagy hasznos? A vaginán át hallgathatnak zenét a babák

Te is hallottál már arról, hogy a klasszikus zene jótékony hatással van a magzat fejlődésére? Ezzel a forradalmi újdonsággal, a vaginába felhelyezhető hangszóróval, most egészen biztosan eljuthatnak a baba fülébe a megnyugtató dallamok.

A csecsemők szellemi fejlődése már az anyjuk hasában elkezdődik, és az utóbbi évek felfedezései szerint a klasszikus zenék, például Vivadi és Mozart harmonikus dallamai jótékonyan befolyásolják azt.

A vaginán át hallgathatnak zenét a babák

Eddig a fülhallgatók pocakra helyezésével próbálkozhattak a kismamák, és reménykedhettek, hogy a zene eljut a magzathoz. A Babypod nevű szerkezettel már biztosak lehetnek benne: az apró hangszórót az okostelefonhoz lehet csatlakoztatni (tartozik hozzá applikáció is), majd a vaginába kell felhelyezni.

A vaginán át hallgathatnak zenét a babák

Egy spanyol klinika kutatásai szerint a Babypod nagyszerű találmány: a segítségével tisztán juthatnak el a dallamok a babákhoz (körülbelül 54 decibeles hangerővel, ami egy halkabb beszélgetésnek felel meg), ami serkenti az idegrendszerük fejlődését.

A Babypod 134 dolláért, azaz körülbelül 38 ezer forintért megvásárolható.

Kismamák, használnátok a vaginahangszórót?

Forrás: Popsugar

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top