Baba

Megmentették az autóbalesetben elhunyt kismama babáját

Egy tinédzser autótolvaj hibájából a tragikus körülmények között született kisfiú és két évvel idősebb bátyja anya nélkül fognak felnőni.

Az ausztráliai Hobart városában egy 15 éves fiú ellopott egy autót, majd egy vele egyidős fiú és lány, valamint egy 12 éves lány társaságában száguldozni ment vele. A járművel aztán belerohantak egy másik autóba, melyet a várandóssága 32. hetében járó Sarah Paino vezetett, és kétéves kisfia is vele utazott. A 24 éves kismama az autóbaleset következtében olyan súlyos sérüléseket szenvedett, melyekbe a helyszínen belehalt. Kétéves kisfia könnyebb sérülésekkel megúszta a karambolt.

Megmentették az autóbalesetben elhunyt kismama babáját
Sarah Paino elsőszülött kisfiával

A vétkes járműben utazó tinik szintén csak könnyebben sérültek meg, a vezető el is menekült a helyszínről, őt a rendőrség később fogta el.

A halott kismama gyermekét az orvosoknak sikerült világra segíteniük, az állapotáról keveset tudni, csupán annyit közöltek, hogy a kisfiú életben van. A félárván maradt gyerekeket az apjuk, Daniel Stirling fogja felnevelni, akinek a munkahelyén, egy pékségben máris gyűjtést szerveztek a család megsegítésére.

Forrás: Daily Telegraph

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top