Baba

Meleg szülős kollekciót dobott piacra a Dolce&Gabbana

Meleg szülők és gyermekeik motívumaival díszített kollekciót dobott piacra a Dolce&Gabbana olasz divatház.

Új kollekcióját a Dolce & Gabbana épp akkor dobta piacra, amikor a római parlamentben vitát indítottak az azonos neműek párkapcsolatának bizonyos szintű állami elismeréséről. A vállaltan homoszexuális Domenico Dolce és Stefano Gabbana tervezőpáros legújabb, a “családi termékek” kategóriáját képviselő kézitáskáin és pólóin első pillantásra különbözőnek tűnő, valójában azonos nemű szülők és gyermekeik láthatók.

“Minden család a szereteten alapul” – jelentették ki a muszlim nők számára is ruhakollekciót készítő divattervezők, akiknek szokatlan kreációi felkavarták a kedélyeket Olaszországban. A heves vita ugyanis az olasz parlamenten kívül is folyik a melegek bejegyzett élettársi kapcsolatának legalizálásról.

A közösségi médiában a tervezőket sokan köpönyegforgatással, finomabban szólva is “következetlenséggel” vádolják, mivel tavaly márciusban egy interjúban még elítélően szóltak a “szintetikus bébikről” és a “kibérelt anyaméhről”. A Dolce&Gabbana tervezői megnyilatkozásukkal magukra haragították a melegházasságban élő Elton John brit popsztárt, aki párjával két, béranyától született gyermeket nevel.

Dolce&Gabbana has a gift for the beloved: a special men and women’s capsule collection created to celebrate love on the…

Közzétette: Dolce & Gabbana – 2016. január 29.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top