Baba

Árva kölykökhöz szökött ki a kutya

A gondozók sem hittek a szemüknek, mikor indulás előtt ránéztek a kennelsorra.

“Már korábban is felfigyeltünk rá, hogy azok a kutyáink, akiknek nem sokkal korábban kiskutyái voltak, érzékenyebbek a kölykök jelenlétére. De ilyet, mint most Maggie, soha, egyik sem csinált” – nyilatkozta az ABC News amerikai hírcsatornának a kanadai Barkers Pet Motel vezetője, Alex Aldred.

Árva kölykökhöz szökött ki a kutya

A férfi elárulta, a szökést az éjszakai ügyeletesek vették észre, mielőtt hazaindultak volna. “Utoljára rá akartak nézni a kennelsorra, ekkor látták meg Maggie-t, ahogy a két nyüszögő kiskutyánkat pátyolgatja.” Hozzátette, először nem akarta elhinni, hogy a kistestű kutya kiszökött, de végül a biztonsági kamera felvétele meggyőzte. “Látszik, ahogy Maggie gyakorlatilag átpréseli magát a rácsokon, hogy a kiskutyákhoz siessen. Nagyon megható volt.”

Alex elmondta, nem sokkal az eset után Maggie-t örökbe kellett adniuk, mert jelentkezett érte egy szimpatikus család, de védencei, a két tízhetes kutyababa sem maradtak sokáig gazdi nélkül. A megható történet után ugyanis egymásnak adják a kilincset a leendő gazdik.

 

Forrás: ABC News

Képek forrása: Facebook / Barkes Pet Motel and Grooming

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top