Baba

Ikrek különböző bőrszínnel – senki sem hiszi el, hogy testvérek

Nagyon kicsi az esélye annak, hogy különböző bőrszínűek legyenek az ikrek, Hannah és Kyle gyermekei azonban így születtek, azóta mindenki azt kérdezgeti a szülőktől, hogy tényleg testvérek-e a gyermekeik.

A férj sötétebb bőrű, a feleség pedig fehér, ikerlányaik közül Myla sötétebb bőrrel, míg Anaya világosabbal jött világra. Az anyuka elmondása szerint születésük óta nem tudnak úgy bemenni egy szimpla boltba, hogy ne állítanák meg őket többen, és ne kellene magyarázkodnia. Minden esetben bizonygatnia kell, hogy igen, édestestvérek, igen, ikrek és igen, mindketten az ő lányai.

Ikrek különböző bőrszínnel - senki sem hiszi el, hogy testvérek

Amikor 2015. áprilisában megszülettek az ikrek, még nem látszott rajtuk a bőrszínkülönbség. “Mindketten egy kicsit sötétebb bőrűek voltak, azt gondoltam, hogy az apjuktól örökölték. De két héttel később már láthatóvá vált, hogy Myla az apukája színét öltötte magára, örökölte a barna szemeit és göndör haját is, míg Anaya sokkal inkább anyja lánya, fehér bőrrel, világos hajjal és világos színű szemmel.”

Ikrek különböző bőrszínnel - senki sem hiszi el, hogy testvérek

A házaspár nem tudta, hogy ez előfordulhat, bár a barátaik viccelődtek velük még terhesség alatt, hogy mi lesz, ha kétféle színben születnek meg az ikrek, de nem vették komolyan. Most pedig, ha sétáltatja a gyerekeit, minden fej utánuk fordul az utcán. Az emberek pedig nem bírnak magukkal, és rögtön meg is szólítják az anyukát, hogy kikérdezzék, honnan van neki kétféle színben gyermeke.

Ikrek különböző bőrszínnel - senki sem hiszi el, hogy testvérek

A szakértők szerint az is belejátszott a gyermekek genetikájába, hogy az apuka vegyes családból érkezett, az ősei között fehérek és színes bőrűek is találhatók. A kétpetéjű ikreknél pedig, mint amilyen Anaya és Myla, amúgy is számos eltérés lehet a külsejükben, miért ne pont a bőrszínük különbözhetne. Pont olyan normális ikrek ők is, mint bármelyik másik ikertársuk.

Ikrek különböző bőrszínnel - senki sem hiszi el, hogy testvérek

Olvass még többet ikrekről:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top