Baba

Biztosítótű került elő egy kislány orrából – fotó

Bizarr véget ért egy ötéves kislány hónapokig tartó orrfolyása.

A Kaliforniában élő ötéves Khloe tünetei fél évvel ezelőtt kezdődtek: sűrű, zöld, bűzös váladék kezdett ürülni az orrából, olyan mennyiségben, hogy ötpercenként orrot kellett fújnia. A szülei három orvoshoz is elvitték, hogy kiderítsék, mi okozza a szűnni nem akaró váladékozást, de mindhárom orrmelléküreg-gyulladást állapított meg, és antibiotikumokat írt fel a kislánynak, akinek egyébként fájdalmai egyáltalán nem voltak. Viszont az orrfolyása sem múlt el.

Múlt hét végén aztán végre megoldódott a helyzet: egy utolsó orrfújás hatására végül egy erősen megviselt, mondhatni, patinás biztosítótű került elő a kislány orrából. “Teljesen le voltunk döbbenve – mesélte Khloe anyja. Megkérdeztem tőle, hogy ezt ő dugta-e fel az orrába. Azt felelte, igen, de elfelejtett szólni róla.”

Fél év odbent kicsit megviselte a biztosítótűt
Az orrban töltött fél év kicsit megviselte a biztosítótűt

Khloéra most egy utolsó vizsgálat vár, hogy megállapítsák, a biztosítótű hosszas bent tartózkodása nem okozott-e sérüléseket. Azt mindenesetre megígérte, hogy soha több nem dug az orrába semmit.

Forrás: foxnews.com

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top