Baba

Súlyosan megbetegedett a baba a lejárt tápszertől

Az édesanyának eszébe sem jutott, hogy a gyógyszertárban vásárolt tápszer szavatosságát ellenőrizze. 5 hónapos kislánya kis híján belehalt, miután elfogyasztotta a hét hónapja lejárt babatejet.

A kétgyermekes édesanya szülőtársait arra figyelmezteti, mindig ellenőrizzék a tápszerek szavatossági idejét. 5 és fél hónapos kislánya sikított a fájdalomtól miután elfogyasztotta a hét hónapja lejárt babatejet.

A 26 éves Ruby ugyanúgy, mint korábban bármikor, a helyi patikában váltotta ki a kisebbik gyermekének receptre felírt tápszert. Alig több mint egy órával később a kicsi rosszul lett, és három napig szenvedett a gyomorfájdalomtól és a súlyos hasmenéstől.

Ruby tudta, nem tévedett a tápszer elkészítésekor, aztán meglátta, hogy annak hónapokkal ezelőtt lejárt a szavatossági ideje. Azonnal visszavitte a dobozt a gyógyszertárba, ahol először még a pénzt sem akarták neki visszaadni.

Kislánya szerencsére azóta már jól van, az eset mégis mély nyomokat hagyott az édesanyában. Gyötri a bűntudat, hogy eszébe sem jutott ellenőrizni a dobozt, pedig a szomorú eset valójában nem az ő vétke. A gyógyszertár vezetője időközben bocsánatot kért a fatális hibáért…

Súlyosan megbetegedett a baba a hét hónapja lejárt tápszertől

Forrás: Daily Mail

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top